OTI ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ: Ελληνίδες φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα με… Ελληνίδες!

30 Ιουνίου, 2012

OTI ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ: Ελληνίδες φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα με… Ελληνίδες!
Να πούμε ότι άνδρες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο;
Να υποθέσουμε ότι αυτά τα κορίτσια, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και μοντέλα, δεν τα θέλει κανείς και… εκτονώνονται μεταξύ τους;
Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει…
Απλώς, για κάποιο λόγο (που θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε παρακάτω), οι γνωστές κυρίες που θα δείτε στις φωτογραφίες έχουν καθιερώσει, ως ένα είδος… χαιρετισμού προφανώς, όταν συναντιούνται σε κοσμικές εκδηλώσεις ή στα νυχτομάγαζα που διασκεδάζουν, να φιλιούνται με τις φίλες τους στο στόμα. Κάποιες, πιο τολμηρές, δεν μένουν στα χείλια αλλά προχωράνε και σε… βάθος!
Μάλιστα, δεν διστάζουν να το κάνουν μπροστά στους φωτορεπόρτερ, σαν να θέλουν να δείξουν παντού πόσο… απελευθερωμένες είναι.
Η εξήγηση της Σίσσυς Χρηστίδου:
Για το φιλί στο στόμα μεταξύ γυναικών είχε μιλήσει αρχές Μαρτίου από την πρωινή εκπομπή του ANT1 η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το είχε περιγράψει ως κάτι εντελώς φυσιολογικό. Η παρουσιάστρια είχε πει:
«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο πεζό όσο εσείς οι άντρες το έχετε αντιμετωπίσει. Οι γυναίκες μεταξύ τους είναι διαφορετικές από τους άντρες. Δηλαδή: Τί θέλω να πώ: Και εγώ μπορεί να πιάσω την κολλητή μου και να την φιλήσω στο στόμα. Από αγάπη, αθώα! Αυτό συμβαίνει, δεν είναι κάτι πρωτότυπο δηλαδή».
«Πώς το κάνουμε με το παιδί μας, που το φιλάμε στο στόμα; Ένα πράγμα το ίδιο! Όταν ξεκινάει μια καινούρια φιλία στην ζωή σου, δεν θέλεις να την ζήσεις στο έπακρο;»
Δείτε – αν αντέχετε- όλα τα καυτά φιλιά μεταξύ… γυναικών στο radar.gr και θα… κολλήσετε!
Παθιασμένα μοντέλα: Άρτεμις Αστεριάδη και Μπέτυ Κουράκου…